Joanne Luijmes : ” Kleur van de tijd” in de Timmi

Joanne Luijmes over haar werk :

” In mijn werk  probeer ik om de Tijd in kleur te vangen. •   De maand April 2019 volgde ik de boom die ik vanuit mijn raam zie. Ik doe dat op momenten dat ik veranderingen opmerk. Heel subjectief. Het zijn simpele subjectieve momenten van mijn keuze maar wel binnen een bepaald tijdsbestek. ik noem het dan ook “Aprilboom”  De foto’s van de boom in de maand April 2019 heb ik geordend op tijd. Ik heb ze omgezet in pixels en daardoor was er de mogelijkheid om een animatie te maken die ik kan projecteren op de kale stam die ik ergens in maart van dit jaar heel groot getekend heb. De maand April wordt zo zichtbaar in kleur.

Daarnaast heb ik een aantal eerder periodes en momenten vast gelegd in animatie en deze wil ik graag allemaal uitwerken in de maand dat ik in Doesburg verblijf. Die periode op zich kan ik ook weer vastleggen.

Ik wil weten wat de tijd doet en dat wil ik vastleggen, verzamelen analyseren, ordenen en combineren “.

 

Haar werk is van 8 juni t/m 7 juli op afspraak te zien in onze galerie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *